Menu

Over I.V.O. inspanning voor ontspanning

I.V.O. staat voor Inspanning voor Ontspanning, de naam van praktijk voor natuurgerichte therapieën.  Ik ben Ivo Reintjes, geboren op 24 december 1978 en samen met mijn vrouw en drie kinderen woonachtig te Gennep.

Hoe het begon

Sport in de breedste vorm heeft altijd mijn interesse gehad, na een aantal omzwervingen kwam ik in de fitness terecht waar ik een aantal diploma’s voor fitness training heb behaald. Omdat mijn interesse verder gaat dan alleen trainen heb ik de opleiding tot sportmasseur gedaan en aansluitend de opleiding tot personal trainer. Hiermee kon ik mijn kennis al breder en completer inzetten, maar merkte toch dat ik een verdiepingsslag wilde maken in de behandeling van klachten.

In 2012 heb ik de HBO opleiding tot massagetherapeut succesvol afgesloten. Klaar met leren ben je nooit en blijf ik geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen m.b.t. behandel therapieën en trainingsinzichten.  Naast mijn werk als massagetherapeut ben ik tevens actief in de wereld van (medische) fitness en personal training, een ideale combinatie. Het is voor mij de uitdaging om samen met mijn klant naar een doel toe te werken, zowel op het gebied van trainen als behandelen. Vanwege de kennis op het gebied van training en oefeningen geef ik mijn klanten na een behandeling ook vaak oefeningen mee om sneller van de klacht af te komen, c.q. te voorkomen.

Ik vond dit een leuke en toepasselijk woordspeling van mijn eigen naam; Ivo Reintjes.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten? Of wilt u gebruik maken van mijn diensten? Geen probleem. Ik sta u graag te woord.

U kunt mij bereiken op 06 – 11 146 130 of ga naar contact.

Ga naar contact